Održavanje informatičke opreme

Zaštitite svoje poslovanje od zlonamjernog softvera, hakera, virusa i povećajte sigurnost vaših podataka i IT opreme. Imate samo jedno računalo? Ili ste srednje poduzeće sa više radnih jedinica? Nudimo sveobuhvatan raspon prilagođenih paketa IT podrške za sve veličine poslovanja. Imate bitne, osjetljive podatke i niste sigurni kako ih zaštititi? Mi imamo rješenje za Vas! Kontaktirajte nas!

Održavanje informatičke opreme

IT Savjetovanje

Naš tim za IT savjetovanje pružit će vam kompletnu i sveobuhvatnu tehnološku platformu koja vam je potrebna za sigurnost Vašeg poslovanja, za sigurnost Vaših podataka. Imate problem koji je “nerješiv”? Mi imamo rješenje za Vas! Kontaktirajte nas!

IT Savjetovanje

Kompletno rješenje za Apple proizvode

Naši stručnjaci specijalizirani su za popravak IT uređaja svih generacija i tipova, uključujući pronalaženje rješenja softverskih problema. Naši tehničari popravljaju vaš iMac, Macbook Pro Retina ili vaš Mac Pro, kao i vaš iPhone ili iPad. Također i stariji modeli Apple racčunala su kod nas u dobrim rukama.

Kompletno rješenje za Apple proizvode

Razvoj Web stranica

Želimo podijeliti sa Vama naše dugogodišnje iskustvo u razvoju web stranica i sustava na domaćem i internacionalnom tržištu sa naglaskom na prodaju nekretnina, poslovnih i prezentacijskih web stranica.  Imate ideju? Mi imamo rješenje! Kontaktirajte nas

Razvoj Web stranica

Pojačavanje Internet Signala - zadovoljni gosti

Spriječite odlazak gostiju, loše ili negativne recenzije na Bookingu, Tripadvisoru i ostalim portalima. Gosti se žale na loš i nekvalitetan internet? Brzina interneta je slaba? Mi imamo kvalitetna i jednostavna rješenja za vas ! Kontaktirajte nas!

Pojačavanje Internet Signala - zadovoljni gosti

Instalacija nadzornih kamera

Zaštitite svoj posjed od neovlaštenog pristupa i povećajte sigurnost vaših podataka i IT opreme! Želite imati pristup Vašem videonadzoru preko interneta? Trebate kvalitetnu i sigurnu opremu?  Mi imamo rješenje za Vas! Kontaktirajte nas!

Instalacija nadzornih kamera