pregled

Kako pojačati internet signal?

 Zašto je brzina internetske veze vrlo slaba?

Živimo u svijetu u kojem smo stalno povezani na internet. Koristimo ga za rad, zabavu i druženje a najviše za posao. Ali ono o čemu često ne razmišljamo je kakva je veza između naše kuće i interneta. U nekim slučajevima veza može biti spora ili nepouzdana jer usmjerivač ili pružatelj internetskih usluga nije pravilno instaliran ili konfiguriran. U drugim slučajevima možda postoji problem s Vašim kabelom ili ožičenjem. Često je veza prespora jer modem nema snagu za brzo slanje i primanje podataka. Mi ćemo Vam riješiti sve moguće probleme oko brzine interneta.

Godina iskustva

0+

Godina iskustva
Pojačanih interneta

0+

Pojačanih interneta
Zadovoljnih klijenata

0%

Zadovoljnih klijenata
u kojima djelujemo

0zemalja

u kojima djelujemo
Kontaktirajte nas

0dana

Kontaktirajte nas

Naša podrška za IT usluge pomoći će Vam da uspijete. Kontaktirajte nas!

Rješenja

Sveobuhvatne IT usluge uključuju

 • router-1807_67aa302b-3a94-46a7-aa3d-66b8928a87d7

  Kvalitetni uređaji

  WiFi je danas neophodan, posebno za tvrtke i škole. Međutim, nisu svi wifi proizvodi jednaki. Neki od njih mogu biti prilično nepouzdani, spori ili čak uzrokovati smetnje. U Komponenti Poreč svojim klijentima isporučujemo samo najbolju bežičnu opremu dostupnu na tržištu. Naši su proizvodi jednostavni za korištenje i vrlo isplativi, što ih čini odličnom investicijom za vile za iznajmlivanje kao i za turističke zgrade. Trenutačno nudimo i besplatan dolazak do Vaše nekretnine, prijedlog optimalnog rješenja i ponude za sve nove klijente koji se prijave kod nas ove godine. Kontaktirajte nas danas za više informacija ili zatražite ponudu.

 • telephone-operator-4682_c9489618-836b-47ec-8489-e15f613cb10c

  Kvaliteta usluge

  U našoj tvrtki vjerujemo da je kvalitetna usluga ključna za zadržavanje kupaca i rast poslovanja. Naš tim posvećen je pružanju najbolje moguće usluge i osiguravanju da se svaki kupac osjeća kao da je naš jedini fokus. Kada je riječ o pružanju kvalitetne usluge, nikada se ne zadovoljavamo “drugim najboljim” i uvijek se trudimo da naši klijenti budu zadovoljni svojim iskustvom.
  Otkako smo otvorili svoju tvrtku 2005., naporno smo radili kako bismo osigurali da svi naši klijenti imaju pozitivno online iskustvo. Nudimo konkurentne cijene i veliki izbor proizvoda kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca. Naše obrazovano osoblje uvijek je dostupno odgovoriti na sva pitanja koja naši kupci mogu imati, a naša usluga dostave je brza i praktična. Naše osoblje predano je pružanju usluga na najvišoj razini našim klijentima u svakom trenutku.

 • computer-network-1878_39828809-88f9-48e1-9a76-61c99401ec99

  Govorimo strane jezike

  Možete postaviti upite na engleskom, njemačkom, talijanskom jeziku. Vjerujemo da nam to omogućuje bolju uslugu našim klijentima i pružanje najbolje moguće usluge. Također nas čini mnogo fleksibilnijima u načinu na koji komuniciramo s našim klijentima i partnerima, što nam pomaže da razvijemo bolja i učinkovitija rješenja za naše klijente.

 • settings-server-1872_2e41baf2-8789-4215-b430-db35c3899936

  Mi Vas ne ostavljamo

  Vaš posao je dobar onoliko koliko je dobar posljednji dodir koji ste stavili na njega. S našim dugogodišnjim iskustvom možemo Vam pomoći u održavanju Vaše opreme i njenom besprijekornom radu.

  Kada vašoj opremi treba popravak, možete računati na naše brzo vrijeme reagiranja kako bismo vašu opremu vratili u funkciju.

 • source-code-1754_2b435bd8-ce76-4910-8137-7d07a3557fa3

  Rješenja za gastronomiju i hotele

  Želite li optimizirati pristup internetu, pojačati signal ili prošriti dostupnost interneta za svoje goste? Dobro planiranje WiFi mreže za Vaše goste trebalo bi odgovoriti na sljedeća pitanja:

  Koliko pristupnih točaka (pojačala) treba mreži?
  Koja je najbolja konfiguracija pristupne točke (pojačala) ?
  Koja je najučinkovitija pozicija pojačala?

  Sa našim programom za testiranje, optimalno predlažemo i rješavamo kompletnu pokrivenost svejedno da li se radi o malom stanu ili naselju sa više stambenih jedinica. Mi imamo pravo rješenje za Vas!

 • add-image-5030_dcf585b8-8f3d-48ad-8579-a4ad56d14ba6

  WiFi Captive Portal 

  Zahvaljujući višejezičnoj početnoj stranici za internet, personalizirajte početnu stranicu za Vaš smještaj i ponudite osnovne informacije o gradu, udaljenostima do plaže, dućana itd.

  Također, vanjska WiFi rješenja (WiFi vani – uz bazen, privatnu plažu ili ljetnu kuhinju) uz pravog partnera, savršena WiFi veza nije problem.

Zahvaljujući tehničkim rješenjima Komponente Poreč - brzi internet i WiFi - naši gosti su još zadovoljniji!
Branislav Martinović, B.M. Projekt Poreč