razvijamo web stranice

prilagođene Vašim željama

uz vrhunsku kvalitetu

pregled

3. Krug natječaja za Digitalni marketing - Vaučer

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja otvorilo je drugi krug prijava na poziv “Vaučeri za digitalizaciju“ koji je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala i srednja poduzeća s najmanje 1-3 zaposlena, ovisno o vrsti vaučera, na puno radno vrijeme u prethodnom mjesecu. Prihvatljivi troškovi su izrada internetskih stranica poduzeća, izrada landing stranice, izrada mobilne aplikacije, izrada web aplikacije, izrada web stranice za e-trgovinu, upravljanje društvenim mrežama. Postavite pitanje/ kontaktirajte nas/ te ćemo Vam pomoći u prikazu naših i Vaših ideja uz besplatnu analizu Vaše postojeće Web stranice u suradnji sa Vama!

Što sadržava razvoj web stranica?

Dobar web dizajn danas je postao najvažniji marketinški alat. S profesionalno dizajniranom web stranicom predstavljate svoju tvrtku novim kupcima i možete pružiti informacije i usluge postojećim kupcima. Internet je medij broj 1, a u međuvremenu je istisnuo i televiziju. Na primjer, 84% korisnika surfa internetom nekoliko puta dnevno kako bi provjerili e-poštu, dobili informacije ili saznali o cijenama i proizvodima. Važno je imati web stranicu optimiziranu za korisnike – jer konkurencija je velika i udaljena je samo jedan klik. Ako želite uvjeriti svojom početnom stranicom, potrebna Vam je izvanredna web stranica. Ali što je dobar web dizajn? Postavite pitanje/kontaktirajte nas/te ćemo Vam pomoći u prikazu naših i Vaših ideja

Godina iskustva

0+

Godina iskustva
Web stranica

0

Web stranica
Zadovoljnih klijenata

0

Zadovoljnih klijenata
Mobilnih aplikacija

0

Mobilnih aplikacija
Koncentrirani na naše klijente

0dana

Koncentrirani na naše klijente

Objavljen je treći i zadnji krug na poziv “Vaučeri za digitalizaciju“ koji je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima.  Kontaktirajte nas!

Rješenja

Kako razvijamo web stranice?

 • router-1807_67aa302b-3a94-46a7-aa3d-66b8928a87d7

  Web dizajn po mjeri

  Komponenta Poreč izrađuje web stranice koje su individualno prilagođene kupcu. Prihvaćamo Vaše želje, uvažavamo potrebe Vaših korisnika i razvijamo holistički koncept. Komponenta brine kako bi klijent na jednome mjestu imao savjetovanje, programiranje i web dizajn. U mogućnosti smo (ovisno o zahtjevu) kupiti ili izraditi fotografije i grafike koje Vašoj početnoj stranici daju dodatni wow efekt i dodatnu vrijednost.

 • telephone-operator-4682_c9489618-836b-47ec-8489-e15f613cb10c

  Responzivni dizajn

  Razvijamo Vašu web stranicu na moderan i user-friendly način, tako da savršeno radi na pametnim telefonima, tabletima, prijenosnim i stolnim računalima. Stranice su strukturirane na način da se brzo učitavaju (brzina stranice) i da se što optimalnije pronađu u tražilicama (on-page SEO).

 • computer-network-1878_39828809-88f9-48e1-9a76-61c99401ec99

  Web dizajn pregledne strukture i modernog dizajna

  Komponenta Poreč cijeni jednostavnost. Jasna struktura i uredan dizajn pomažu posjetiteljima da brzo pronađu ono što traže i izravno vas kontaktiraju. Forma slijedi funkciju. Mi ne koristimo jednostavne efekte i trikove radi njih samih.

 • settings-server-1872_2e41baf2-8789-4215-b430-db35c3899936

  Redizajn web stranice

  Ako Vaša postojeća web stranica pokazuje svoje godine, mi ćemo joj dati novi sjaj. Jučerašnja tehnologija (npr. loš prikaz na mobilnim uređajima, nedostatak SSL enkripcije, preduga vremena učitavanja) bit će zamijenjena. Struktura, navigacija izbornika, podjela i kvaliteta sadržaja – sve je kritički ispitano i optimizirano prema standardu današnjeg ponašanja korisnika.
  Redizajn često čini čuda i rijetko morate početi od nule..

 • source-code-1754_2b435bd8-ce76-4910-8137-7d07a3557fa3

  Web shop

  Kao Magento agencija podržavamo Vas u realizaciji vlastite online trgovine. Osim aspekata kao što su dizajn, hosting i izrada predloška dizajna, brinemo se i za razvoj i širenje trgovine kao i optimizaciju za tražilice i marketing.

 • add-image-5030_dcf585b8-8f3d-48ad-8579-a4ad56d14ba6

  SEO optmizacija

  Optimizacija OnPage važan je faktor za uspješne web stranice. Pravilnim mjerama povećavate vjerojatnost da ćete poboljšati svoj položaj u rezultatima tražilice i tako dovesti više posjetitelja na svoju stranicu. Važni aspekti OnPage optimizacije su sadržaj, pravilan odabir ključnih riječi, struktura web stranice te povezivanje unutarnjeg i vanjskog sadržaja..

Naše prednosti

Naše usluge pružaju jedinstveni niz pogodnosti

 • Cjelovito

  Nudimo kompletnu podršku od koncepta preko implementacije do dugoročne podrške Vašem WordPress sustavu.

 • Osobno

  Nudimo Vam instalaciju prilagođenu Vašim potrebama i razvijamo pojedinačne dodatke koji Vam olakšavaju rad i povećavaju upotrebljivost.

 • Optimizirano za mobilne uređaje

  Izrađujemo Vašu web stranicu na temelju responzivnog dizajna optimiziranog za mobilne uređaje u Vašem korporativnom dizajnu, za optimalan prikaz na stolnim računalima, tabletima i mobilnim uređajima.

 • Optimizirano za SEO

  Optimiziramo uspjeh Vaše web stranice uz pomoć optimizacije za tražilice i sveobuhvatnog online marketinga.

 • Efikasnost

  Svojim iskustvom, stručnošću i kvalitetom, doprinosimo Vašem uspjehu.

Koncentrirajte se nas Vaš posao – mi ćemo na Vašu tehnologiju. Kontaktirajte nas

Gotovo svakodnevno, već niz godina trebamo IT podršku. Sa Komponentom to je uvijek uspješno!
Miroslav Vukušić CEO, M Chanaan Poreč