Što tražite?

Pronađite odgovore i rješenja za uobičajene IT probleme. Ako ne možete pronaći odgovor, kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći.
Nazovite naš ured na 091/4338000 ili nam pošaljite svoj upit na mail

Deset najpopularnijih često postavljanih pitanja

Je li besplatni antivirusni softver dovoljna zaštita?

Prvo i najvažnije, nikada ne želite ostati bez sigurnosne zaštite na vašem računalu. Besplatni Anti-Virus ima vrlo niske stope otkrivanja. Nazovite nas i rado ćemo vas obavijestiti o najnovijem sigurnosnom softveru koji preporučujemo i prodajemo svim našim klijentima za zaštitu od špijunskog softvera, zlonamjernog softvera i virusa.

Što su točno upravljane IT usluge?

Jednostavno rečeno, Komponenta Managed IT Services znači da se brinemo o vašim cjelokupnim zahtjevima informacijske tehnologije. Mi upravljamo svim vašim potrebama za nabavom hardvera i softvera, instalacijom, tehničkom podrškom i IT osobljem. To također znači da Komponenta djeluje kao vaš tim za savjetovanje i podršku, osiguravajući planirano održavanje i nadogradnju vaših sustava, zajedno s hitnom pomoći kako biste održali vaše poslovanje i rad.

Što učiniti ako trebam zamijeniti ekran na mobilnom uređaju?

Naši partneri, dobavljači imaju uvijek dostupne sve rezervne dijelove svih vodećih proizvođača mobitela te nam naručenu robu dostavljaju unutar 24 sat. U Vašem slučaju to znači da bi Vaš mobitel bio popravljen unutar 48 sati.

Koja je vremenska reakcija nakon poziva u ured Komponente?

Radimo sa svakim klijentom kako bismo utvrdili specifična očekivanja. Naše mjerljive razine usluge određuju jasne posljedice ako ne ispunite dogovorena očekivanja.

Koliko dugo traje ugovor o ugovornom održavanju IT opreme??

Ugovori o upravljanim IT uslugama razlikuju se od klijenta do klijenta. Svakom klijentu i njegovim potrebama i problemima pristupamo individualno nudeći optimalni ugovor i rješenja.

Što trebam učiniti prije nego što pozovem pomoć?

Kad god je moguće, zapišite sve informacije o porukama o pogrešci i snimite zaslonske snimke vašeg problema. Zatim pokušajte ponovno rekonstruirati problem. Često pomaže zatvaranje programa i ponovno pokretanje računala kako biste resetirali sustav i eventualno riješili problem.

Koliko košta upravljanje IT uslugama?

Naš model usluge koristi fiksnu mjesečnu naknadu koja se temelji na veličini i složenosti vaše mreže. Nakon sklapanja ugovora, vaše upravljane IT usluge pokrivat će održavanje i podršku za svaku komponentu vaše mreže, pružajući vam bezbrižnost i mogućnost točne prognoze troškova IT održavanja.

Što ako već imamo interni IT odjel?

Nema problema! Nudimo skalabilna rješenja koja se mogu prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Bilo da trebate cijeli paket upravljanih IT usluga i savjetovanje, sigurnosna rješenja ili podršku servisnog stola, Komponenta to čini jednostavnim s pristupačnim i prilagođenim paušalnim planom usluga.

Kako mi paušalna naplata štedi novac?

Paušalna naplata daje vam mogućnost planiranja IT troškova kako biste se mogli bolje usredotočiti na svoje osnovne poslovne ciljeve. Svaki paket usluga prilagođavamo vašem jedinstvenom poslovanju, tako da plaćate samo ono što trebate. Komponenta služi kao “sve na jednom mjestu” za sve vaše potrebe upravljanih IT usluga. I sve to radimo za jedan fiksni mjesečni trošak

Koje vrste sustava podržavate?

Ponosimo se time što smo “agnostici ekosustava”: bilo da koristite Google Apps ili Office365, Windows ili Mac, Android ili iOS, podržat ćemo vaš tim. Trebate instalirati poslužitelj na licu mjesta ili ga hostirati virtualno na Amazonu ili Azureu? Mi ćemo vas podržati. Trebate prijelaz iz jednog ekosustava u drugi? Bit ćemo tu za vas.

Ne možete naći pravi odgovor? Pošaljite upit!